Tesislerimiz

Firmamız yurtdışından tedarik ettiği malları İstanbul Gebze de bulunan Yılport limanında depolamaktadır.
Firmamızın Yılport limanında aylık 25.000 mt’na kadar depolama kapasitesi bulunmakta ve firmamız depoladığı malların satışını direk limandaki tanklardan gerçekleştirmektedir.

Hakkımızda

NANDA PETROL A.Ş. , Türkiye de petrol ve kimyasal ürünleri ticaretinde lider,modern , dinamik , genç ve çevreye duyarlı bir şirkettir.

Özellikle baz yağlar ve endüstriyel yağlar alanında öncü olan NANDA PETROL ailesi ,kurulmuş olduğu ilk günden bugüne kendi ilkeleri ve çalışma prensiplerinden ödün vermeden her yıl büyüme hızını katlayarak artırmakla birlikte , Avrupa dan ve eski Sovyet ülkelerinden olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinin önde gelen rafinerilerinden doğrudan tedariklerini gerçekleştirmektedir.

Sektörün önde gelen ticaret şirketleri ile güvenilir bir işbirliği içerisinde çalışan NANDA PETROL ailesi bu bağlantıları ile dünya genelinde baz ve endüstriyel yağların alım ve satımını gerçekleştirmektedir.

Ürünlerinin kalitesi yükleme limanından boşaltma limanına kadar olan tüm süreç boyunca detaylı olarak bağımsız denetmen SGS ve SAYBOLT firmalarınca denetlenen NANDA PETROL, müşteri memnuniyetini esas alan , her ürünün gerekliliklerini bilen ve parametrelerin garantisini bizzat sağlayan bir firmadır.

NANDA PETROL ailesi ilk günden itibaren ürün kalitesini ve müşteri memnuniyetini en düst düzeyde tutarak , belirlediği çevre ve kalite politikasını değiştirmeden sektördeki öncü yerine korumaktadır.
Nanda Petrol © 2013. Tüm Hakları Saklıdır.